Forside » Espressomaskine » Espressomaskine Tilbud

Espressomaskine Tilbud

TILBUD PÅ ESPRESSOMASKINER

Espressomaskiner findes i mange former og størrelser med alle mulige ekstra funktioner. Her på siden har vi samlet en lang række espressomaskiner fra forskellige forhandlere. På den måde kan du let og overskueligt finde den espressomaskine, der passer til dine behov!

Er du i tvivl om, hvilken espressomaskine du skal købe? Nederst på siden har vi lavet en guide over de forskellige typer og funktioner. Kig guiden igennem og find den espressomaskine, du står og mangler!

SE TILBUD FRA POPULÆRE FORHANDLERE

TILBUD PÅ ESPRESSOMASKINER

SØG I DATABASEN OVER ESPRESSOMASKINER

Er du på udkig efter et godt tilbud på espressomaskiner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige espressomaskiner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vis kun testvindere?
Vælg brand
Viser
kaffemaskiner
TILBUD 62%
299 kr.
799 kr.
Barletta Espressomaskine
659 kr.
Delonghi EC146.B
699 kr.
Tristar CM-2275
777 kr.
Ariete Vintage 1389 DEMO
TILBUD 46%
799 kr.
1499 kr.
Arite Cafe Retro 1388
TILBUD 8%
799 kr.
869 kr.
Delonghi ECP31.21
TILBUD 11%
899 kr.
1018 kr.
Ariete Espresso 1324
TILBUD 31%
955 kr.
1399 kr.
Ariete Espressomaskine
TILBUD 31%
955 kr.
1399 kr.
Ariete Espressomaskine blå
TILBUD 30%
970 kr.
1399 kr.
Ariete Espressomaskine grøn
979 kr.
Krups Calvi
TILBUD 33%
999 kr.
1499 kr.
Ariete Vintage 1389
TILBUD 33%
999 kr.
1499 kr.
Ariete Vintage 1389
999 kr.
Gastroback 42615 espresso
TILBUD 16%
999 kr.
1199 kr.
Gastroback espressomaskine - Design 42615
1000 kr.
Gastronoma Espresso EM-1350
TILBUD 21%
1018 kr.
1299 kr.
Ariete Espressomaskine m. mælkeskummer
TILBUD 47%
1055 kr.
1999 kr.
Severin Espresa espressomaskine

Guide til køb af espressomaskine

Det er fantastisk at starte dagen med en god kop varm kaffe. Er du også vild med lækker kaffe om morgenen? Så vil en espressomaskine gøre din hverdag meget nemmere – specielt på dage, hvor du skal hurtigt ud ad døren. Espressomaskinen laver nemlig lækker kaffe hurtigt og nemt. Få kaffe som på en café hver eneste dag med en espressomaskine!

Hvor meget koster en espressomaskine?

Espressomaskiner fås til mange forskellige priser alt efter, hvor antallet af ekstra funktioner og hvor automatisk den skal være. Der er desuden forskel på, hvor mange kopper der kan laves ad gangen, og hvor stor vandbeholderen er. Herunder kan du læse om de forskellige priser - både til privat og professionelt brug.

Til private

Mangler du en espressomaskine til køkkenet, vil det ofte være fint med enten en semi-automatisk eller automatisk espressomaskine. De kan lave lækker kaffe uden bøvl, og nogle af dem har indbygget mælkeskummer, så du også kan lave mælkedrikke.

Du kan få en semi-automatisk espressomaskine fra omkring 1000 kr.
Har den indbygget mælkeskummer eller kopvarmer, kan den komme op på mellem 3000 og 4000 kr. De billigste automatiske espressomaskiner fås til omkring 3000 kr. De bliver selvfølgelige dyrere, hvis de har ekstra funktioner, og kan koste over 10.000 kr.

Til professionelle

Mangler du en espressomaskine til kontoret eller venteværelset, bør du overveje at investere i en automatisk espressomaskine. Her slipper du nemlig for at skulle tampe kaffen selv, og rengøringen er langt mindre krævende. Har du til gengæld en café eller restaurant, kan det være værd at vælge en professionel.

En automatisk espressomaskine fås fra omkring 3000 kr., men kan koste op over 10.000 kr., hvis den har ekstra funktioner. Køber du en maskine til kontoret, bør du nok ikke vælge den billigste. De dyrere maskiner kan nemlig bedre håndtere at lave mange forskellige kopper kaffe hver dag og holder derfor længere.

Professionelle espressomaskiner koster som regel mindst 20.000 kr. Jo flere kopper, den skal kunne lave ad gangen, jo dyrere bliver den også.

Espressomaskine typer

En espressomaskine er ikke bare en espressomaskine. Den findes i alverdens modeller, størrelser og med mange forskellige ekstra funktioner. Herunder kan du læse lidt om de forskellige typer, samt hvilke fordele og ulemper, der er ved hver især.

Manuel Espressomaskine

Den manuelle espressomaskine har eksisteret i mange år, og den bruges stadig af kaffeelsker verden rundt. Den er hånddrevet, og du skal selv fylde filterholderen, tampe kaffen og sætte filterholderen på maskinen. Det gør, at du har fuldstændig kontrol over, hvor meget og hvilken kaffe der bruges.

Herefter skal du ved brug af et håndtag trykke vandet igennem kaffen. Det er sådan man oprindeligt lavede den perfekte espresso, og det er den metode, som mange kaffenørder foretrækker. Det er dog også en svær teknik, og i dag er det næsten kun professionelle baristaer, som bruger den.

En manuel espressomaskine larmer ikke, og den fylder mindre end pumpedrevne maskiner. Den kræver til gengæld stor erfaring at bruge, og det tager ofte længere tid at lave kaffen. Medmindre du er kæmpe kaffenørd, er du nok bedre tjent med en pumpedrevet semi- eller fuldautomatisk espressomaskine.

Semi-automatisk Espressomaskine

Den semi-automatiske espressomaskine er en af de mest populære i dag. Den kræver nemlig mindre håndværk end den manuelle og er billigere end den automatiske. Med en semi-automatisk espressomaskine fylder du selv filteret og tamper kaffen, mens det automatisk pumpesystem trykker vandet igennem.

Pumpen gør, at vandet kommer igennem med et jævn tryk, så du får god kaffe hver gang. Med en semi-automatisk espressomaskine kan du dog stadig selv eksperimentere med tampningen, trykket og vandtemperaturen. Du kan også selv vælge mængden og typen af kaffe.

Fordelen ved en semi-automatisk maskine er, at du stadig selv kan eksperimentere med forskellige teknikker. Til gengæld er den langsommere og kræver mere rengøring end den automatiske espressomaskine.

Automatisk Espressomaskine

Med en automatisk espressomaskine skal du næsten bare trykke på en knap for at få en god, varm kop kaffe. Den klarer nemlig det hele, og så er den super nem at rengøre. Den automatiske espressomaskine kværner bønnerne, bestemmer mængden og laver kaffen. Mange af modellerne kan du endda tilslutte vandforsyningen, så du slipper for selv at fylde op.

Nogle automatiske espressomaskiner har endda et automatisk mælkesystem. Det betyder, at den ikke blot kan lave kaffe og espresso, men også mælkedrikke som latte machiato og cappuccino.

Vil du gerne have en god kop kaffe hurtigt og nemt hver gang? Er du interesseret i at nørde brygningsteknikker eller eksperimentere på egen hånd? Så er en automatisk espressomaskine det bedste valg. Den giver nemlig en fantastisk smagsoplevelse hver eneste gang uden bøvl eller problemer.

Professionel Espressomaskine

Skal du lave mange kopper kaffe til mange forskellige mennesker? Eller mangler du en espressomaskine til caféen eller kontoret? Så bør du overveje en professionel espressomaskine. Den giver nemlig mulighed for at lave en lang række forskellige kaffe- og mælkedrikke til flere mennesker ad gangen.

Professionelle espressomaskiner fås både i manuelle og fuldautomatiske varianter. De er dog alle lavet til at kunne lave mange kopper ad gangen. De er ofte for dyre til, at det giver mening at investere i som privatperson. Til caféer eller kontorets kantine, kan det dog sagtens betale sig i længden, hvis I sætter pris på god kaffe.

Espressomaskine med…

Espressomaskiner fås som nævnt med en lang række forskellige ekstra funktioner. Der er funktioner, der kan gøre din hverdag nemmere, og din kaffe bedre. Det er dog ikke alle ekstra funktioner, som du nødvendigvis har brug for i dit liv. Kig de forskellige muligheder igennem og overvej, hvilke du har brug for.

Espressomaskine med kværn

De fleste kaffenørder vil sige, at kaffe lavet på friskkværnede kaffebønner er den bedste kaffe. Når du ikke forkværner bønnerne, bevarer du nemlig smagen og aromaen bedre. Er du stor kaffeelsker, bør du derfor først kværne bønnerne, når kaffen skal brygges.

Det kan dog være besværligt at skulle have kaffekværnen frem hver eneste gang, du har lyst til kaffe. Overvej derfor at vælge en espressomaskine med indbygget kaffekværn. Den fylder du blot med bønner, og så kværner den dem friskt, inden den brygger kaffen.

Espressomaskine med indbygget mælkeskummer

Er du vild med mælkedrikke? Vil du gerne starte dagen med en lækker latte eller en god kop cappuccino? Så er en espressomaskine med indbygget mælkeskummer det oplagte valg. Den kan nemlig skumme mælken til din kaffe, og den skummede mælk kan også bruges ovenpå børnenes varme kakao.

Du kan sagtens købe en mælkeskummer, men det er bare lidt smartere, når den er indbygget. Du sparer plads og vil ofte også få den brugt mere, når du slipper for at rode i skabene først.

Espressomaskine med app

Vil du gerne have et smart hjem? Eller skal kaffen gerne være klar på bestemte tidspunkter?

Så vælg en espressomaskine med app eller wifi. Så kan du styre den fra telefonen og bede den have kaffen klar, når du vågner eller kommer hjem.

Ofte vil du også kunne tilslutte den til Amazons Alexa eller Google Home.

Alternativer til Espressomaskine

En espressomaskine er et godt valg, hvis du gerne vil have god kaffe hver morgen. Der findes dog også alternativer til en espressomaskine. Læs om to af de mulige alternativer herunder.

Kapsel-kaffemaskine

Kaffemaskiner med kapsler er steget i popularitet i de seneste år. Det er de, fordi de er nemme at bruge og giver mulighed for at lave mange forskellige slags drikke. Med en kapsel-kaffemaskine kan du ikke blot lave kaffe og mælkedrikke, du kan også lave f.eks. te eller kakao.

Den kræver næsten ingen rengøring, og du kan få en kapsel-kaffemaskine til blot 3-400 kr. Til gengæld er den dyrere i drift, da kapslerne er en del dyrere end kaffebønner. Den er dog et godt valg, hvis du kun drikker 1-2 kopper om dagen.

Kaffemaskine med kværn

Den traditionelle filterkaffemaskine kan ses i mange hjem. Den er populær, fordi den er billig og nem at bruge. Vælger du en kaffemaskine med indbygget kværn, får du lidt ekstra luksus med friskkværnede kaffebønner. Det bevarer aromaen bedre og i længere tid, og vil give dig en bedre smagsoplevelse.

Du bør vælge en kaffemaskine med kværn, hvis du gerne vil have rigtig god kaffe til billigere penge. Den er også et godt valg, hvis du foretrækker almindelig sort kaffe og ikke er til mælkedrikke.

Skriv en kommentar