Forside » Is » Ismaskine Tilbud

Ismaskine Tilbud

TILBUD PÅ ISMASKINER

Hvis du er vild med is, er en ismaskine en god tilføjelse til dit køkken. Den gør det nemt at eksperimentere med nye smagsvarianter. Den er også ideel, hvis du er laktoseintolerant eller veganer og gerne vil lave laktosefri eller plantebaserede is.

Med en ismaskine behøver du ikke bruge mange penge for at få luksus-is. Der findes et væld af forskellige opskrifter på nettet, og du kan helt selv vælge smagskombinationen. Med en ismaskine i dit køkken kan du lave nemt den perfekte dessert til familiemiddage, hyggeaftner og særlige lejligheder.

På denne side har vi samlet priser og tilbud på gode ismaskiner fra 10+ forhandlere. 

SE TILBUD FRA POPULÆRE FORHANDLERE

TILBUD PÅ ISMASKINER

SØG I DATABASEN OVER ISMASKINER

Er du på udkig efter et godt tilbud på ismaskiner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige ismaskiner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vis kun testvindere?
Viser
ismaskiner
TILBUD 22%
350 kr.
449 kr.
Ariete Ismaskine
374 kr.
fra
Princess 282605
399 kr.
fra
Ariete 642 Ice
450 kr.
Ariete Slush Ice Maskine
510 kr.
fra
Kenwood AT957A Ismaskine
TILBUD 20%
511 kr.
639 kr.
Krups Perfect Mix ismaskine
549 kr.
Yonanas Ismaskine / sorbetmaskine
TILBUD 15%
588 kr.
699 kr.
Kenwood AT957 ismaskine
TILBUD 25%
593 kr.
799 kr.
Steba IC30 Ismaskine
TILBUD 38%
675 kr.
1099 kr.
Cuisinart ICE-30 ismaskine
699 kr.
Kenwood Ismaskine
TILBUD 38%
741 kr.
1199 kr.
Bosch MUZ5EB2 ismaskine
TILBUD 33%
799 kr.
1199 kr.
Wilfa ismaskine - ICMT-700SI
TILBUD 7%
862 kr.
929 kr.
Nemox Dolce Vita (1,5 liter), Hvid
TILBUD 6%
865 kr.
929 kr.
Nemox Dolce Vita (1,5 liter), Sort
TILBUD 0%
995 kr.
999 kr.
Smeg Ismaskine
TILBUD 32%
1014 kr.
1499 kr.
Cuisinart ICE-40 Duo ismaskine
1016 kr.
fra
Wilfa Vanilla XS

Guide til køb af ismaskine

Der er mange valgmuligheder i isens verden.

Hvor meget koster en ismaskine?

Der findes mange forskellige typer af ismaskiner. Prisen kan også variere fra omkring 400 kr. til over 2000 kr. Hvilken ismaskine du skal vælge, kommer an på dine behov.

Hvilken ismaskine skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af ismaskiner. Prisen kan også variere fra omkring 400 kr. til over 2000 kr. Hvilken ismaskine du skal vælge, kommer an på dine behov.

Ismaskiner findes i forskellige størrelser. De mindste har en kapacitet på omkring 0.5 liter, mens de største har en kapacitet på over 1.5 l. Overvej derfor, hvor meget is du gerne vil kunne lave på én gang. Er det kun til dig og din partner, kan I nok godt nøjes med 0.5 liter. Skal du derimod også lave is til hele familien, bør du klart overveje en større model.

Overvej desuden om du har brug for ekstra funktioner. Du kan f.eks. få ismaskiner med indbygget hold-kold funktioner. Denne funktion er oplagt til de dage, hvor du har gæster. Så kan du nemlig lave en stor portion is og lade den stå i køkkenet til I skal have dessert.

Ismaskine med eller uden kompressor

Der findes overordnet set to typer af ismaskiner til hjemmebrug. Den ene bruger et køleelement, mens den anden har en indbygget kompressor. Der er stor forskel på, hvordan du bruger de to typer maskiner. Ismaskiner med kompressor er desuden væsentligt dyrere. Læs mere om forskellene herunder.

Ismaskine med kompressor

En ismaskine med kompressor er den dyreste type ismaskine, men det er også den mest praktiske. Ismaskinen med kompressor fungerer som en fryser, idet den selv køler ismassen ned under konstant omrøring. Du behøver altså ikke bruge plads i fryseren for at lave is med denne type ismaskine.

Is lavet på en ismaskine med kompressor får oftest også den bedste konsistens. Den bliver lækre og cremet, men kan også fryses ned til en hårdere konsistens.

Fordelen ved en ismaskine med kompressor er, at processen er nem og hurtigt. Du kan lave is, når som helst, og det tager som regel kun 30 minutter. Det betyder også, at du spontant kan lave en lækker portion, når lysten rammer.

En ismaskine med kompressor er dog den dyreste model. Derudover vil den fylde mere i køkkenskabet end en ismaskine uden kompressor. Det er dog investeringen værd, hvis du planlægger at lave is ofte, og når det passer dig bedst.

Ismaskine uden kompressor

En ismaskine uden kompressor fungerer ved hjælp af et fryseelement. Fryseelementet skal opbevares i fryseren i 12-24 timer før brug. Herefter hælder du ismassen i en skål med fryseelementet og monterer en maskine ovenpå, der rører isen igennem.

Fordelen ved en ismaskine uden kompressor er først og fremmest prisen.

Den fås nemlig langt billigere end ismaskiner med indbygget kompressor. Derudover vil den ofte fylde mindre.

Ulempen er dog, at du kun kan lave én portion is ad gangen. Fryseelementet vil desuden tage plads i fryseren, og du skal i højere grad planlægge, hvornår du vil lave is. Isens konsistens bliver lækkert cremet, men måske ikke helt fast. Dette betyder, at du nogle gange kan være nødt til at fortsætte indfrysningen i fryseren.

Ismaskine med fryseelement

En ismaskine med fryseelement er det samme som en ismaskine uden kompressor. Det er en ismaskine, der fungerer ved hjælp af et køleelement. Du kan læse mere om køleelementet herunder.

Køleelement

En ismaskine med køleelement er et godt valg til dig, der kun vil lave is engang imellem. Processen er nemlig lidt længere end med en ismaskine med kompressor. Til gengæld fylder køleelementet mindre, og så er disse ismaskiner markant billigere.

Andre typer ismaskiner

Ismaskine til isterninger

Er det ikke flødeis, du er til, men derimod isterninger? Så kan du også få en praktisk isterningemaskine. Med en isterningemaskine kan nemlig på få minutter lave isterninger til kolde drinks. Det er derfor en perfekt maskine til grillfesten, hyggestunden eller andre situationer, hvor du ikke vil løbe tør for isterninger.

Med en ismaskine til isterninger tilføjer du blot vand, tænder og kort efter har du kølige isklumper til din drink. 

Den kan stå hele dagen og lave isterninger, så længe du fylder mere vand på løbende. Dette er både praktisk til varme dage derhjemme eller på kontoret.

Isterningemaskiner fås med forskellige kapacitet og hastighed. Ofte kan de lave omkring 500 g isterninger i timen, og de første isklumper vil være klar efter 5-15 minutter.

Ismaskine til børn

Har du børn eller børnebørn? Så er en ismaskine en investering, der vil give mange fantastiske hyggestunder! Når du har en ismaskine, kan du nemlig involvere børnene i hele processen. I kan helt selv vælge smagsvarianten og mælketypen.

De fleste børn vil være ellevilde med en ismaskine i huset. 

Så kan de lave deres helt egen, personlige is, og de kan invitere alle vennerne på besøg til smagsprøver. Det er en god aktivitet både på varme sommerdage og hyggelige vinteraftner.

En ismaskine er også ideel, hvis du gerne vil have kontrol over råvarerne. Mange is, du køber i butikkerne, er nemlig fyldt med fortykningsmidler, E-numre og andre uigennemskuelige ingredienser. Når du har en ismaskine, kender du alle ingredienser. Laver du f.eks. en vaniljeis på din ismaskine, bruger du 5-6 ingredienser. Køber du derimod en vaniljeis i supermarkedet, kan der snildt være over 10 forskellige ingredienser.

Med en ismaskine kan både du og børnene vælge, hvad der skal i isen. I kan afprøve mange forskellige smagskombinationer, og du kan samtidigt bedre styre, hvad dine børn får indenbords.

Skriv en kommentar