Forside » Kaffemaskine » Kaffemaskine Tilbud

Kaffemaskine Tilbud

TILBUD PÅ KAFFEMASKINER

Kaffemaskinen er en fantastisk maskine, der både gør din hverdag nemmere og mere behagelig. Der er nemlig ikke noget som en god kop kaffe til at starte dagen på. Samtidigt kan en god kop kaffe gøre din arbejdsdag nemmere og kvikke op, specielt på travle dage. Kaffemaskiner findes i mange udformninger med forskellige funktioner. Find ud af, hvilken type der passer til dig!

På denne side har vi samlet gode kaffemaskiner fra 10+ forhandlere. 

På den måde kan du nemt finde et godt tilbud på netop den kaffemaskine, du står og mangler.

Er du i tvivl om, hvilken kaffemaskine du skal vælge?

Så læs vores korte guide med en oversigt over de forskellige typer og funktioner. Find guiden under søgemaskinen.

SE TILBUD FRA POPULÆRE FORHANDLERE

TILBUD PÅ KAFFEMASKINER

SØG I DATABASEN OVER KAFFEMASKINER

Er du på udkig efter et godt tilbud på kaffemaskiner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige kaffemaskiner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg kaffemaskine type
Viser
kaffemaskiner
199 kr.
Logik kaffemaskine L12CMB20E
199 kr.
Butler kaffemaskine 16100123
TILBUD 4%
238 kr.
249 kr.
Melitta Easy Kaffemaskine
249 kr.
Electrolux Eloisa kaffemaskine - hvid
249 kr.
Melitta Aromaboy kaffemaskine 20952 - sort
249 kr.
Logik kaffemaskine
249 kr.
Melitta Aromaboy kaffemaskine 20953 - hvid
271 kr.
Electrolux Eloisa kaffemaskine (sort)
TILBUD 5%
273 kr.
289 kr.
Melitta Aromaboy sort
TILBUD 2%
282 kr.
289 kr.
Melitta Single5 Sort
299 kr.
Havsö Helena 2.0 perkolator (stål)
299 kr.
Melitta Easy II kaffemaskine 21871
315 kr.
Philips Daily Collection kaffemaskine HD7462/21
319 kr.
Melitta Easy Top II kaffemaskine 21873
319 kr.
Melitta Single 5 kaffemaskine 21117
329 kr.
Philips Daily Collection kaffemaskine HD7459/20
TILBUD 5%
339 kr.
359 kr.
Melitta Easy Therm Kaffemaskine
349 kr.
Melitta Easy Therm 2.0 kaffemaskine MEL21878

Guide til køb af kaffemaskine

Der er mange valgmuligheder i kaffens verden.

Hvor meget koster en kaffemaskine?

Kaffemaskiner kan fås til alt fra 300 kr. til 150.000 kr. Det kommer an på, hvor automatisk den skal være, samt mulighederne for at brygge forskellige typer af kaffe.

Vælger du f.eks. blot en almindelig filterkaffemaskine, kan den fås til 3-400 kr. og er lige til at bruge. Kapselkaffemaskiner kan fås fra samme pris, men er til gengæld dyrere i drift. Vælger du derimod en espressomaskine, skal du ofte op over 1000 kr. Fuldautomatiske kaffemaskiner er de absolut dyreste!

Kaffemaskine typer

Der findes mange forskellige typer af kaffemaskiner. Mest kendt er nok den gode gamle filterkaffemaskine med tragten og kolben, som fortsat står i rigtig mange hjem. Den ser vi nærmere på om lidt. For der er også rigtig mange andre slags kaffemaskiner.

Espressomaskine

Er du vild med kaffe? Og vil du gerne selv vælge kaffebønnerne og justere smagsintensiteten? Så bør du overveje en espressomaskine. Start morgenen med en god kop cappuccino, klar arbejdsdagen med en lækker café latte og kom hjem til en intens espresso.

Fordelen ved en espressomaskine er, at du selv har kontrol over smagsoplevelsen. Du vælger selv kaffebønnerne, og kan nemt justere intensiteten af smagen.

Der findes både manuelle, semiautomatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. 

  • De manuelle er vanskelige at lære, og bruges næsten kun af professionelle baristaer. Er det til privat- eller kontorbrug er en semi- eller fuldautomatisk derfor ofte at foretrække. 
  • Den semiautomatiske espressomaskiner er langsommere, og kræver lidt mere rengøring, men er til gengæld billigere.
  • Den automatiske virker nærmest som en kaffeautomat, hvor du bare skal vælge den kaffetype, du vil have – så klarer maskinen selv resten. Den vender vi tilbage til om lidt.

Traditionel kaffemaskine

Når du hører ordet kaffemaskine, tænker du sikkert på den traditionelle filterkaffemaskine. Det er en af de mest udbredte typer kaffemaskiner, og den har eksisteret i mange år. Den er hurtig og nem at anvende, og så kan du effektivt lave kaffe nok til flere kopper.

En kaffemaskine med filter er også nem at rengøre efter brug. Du skal blot fjerne filteret med den gamle kaffe, og så ellers afkalke maskinen en gang imellem. Det er kaffemaskinen til dig, der gerne vil have helt almindelig kaffe nemt og uden problemer.

Kapsel Kaffemaskine

Kaffemaskiner der bruger kapsler, er en relativt ny opfindelse. Men de er hurtigt blevet meget populære. Du kan nemlig hurtigt og nemt lave en lækker kop kaffe med en lige så god smagsoplevelse, som var kaffen lavet at en dygtig barista. Derudover er det let at afprøve forskellige typer kaffe, og flere af maskinerne kan også lave te og varm kakao.

Kaffemaskine til kapsler er til dig, der gerne vil have kaffe som på caféer – hurtigt og nemt. Du slipper desuden næsten helt for at bruge kræfter på rengøring, da de er nemme at vedligeholde.
Når det gælder selve maskinen, er en kapsel-kaffemaskine ofte et billigt valg. Til gengæld er kapslerne dyrere, end hvis du bruger almindelige kaffebønner. Maskinen er derfor til dig, der gerne vil have 1-3 kopper rigtig god kaffe om dagen. Drikker du derimod en kande eller mere, bør du måske overveje en anden type maskine.

Fuldautomatisk kaffemaskine

Elsker du god kaffe? Skal det være nemt, hurtigt og effektivt? Så kan det være værd at investere i en fuldautomatisk kaffemaskine. Den klarer hele processen for dig. Derudover har den et automatisk mælkesystem, så du med et enkelt tryk kan vælge mellem latte macchiato, cappuccino og andre gode drikke

Med en fuldautomatisk kaffemaskine kan du vælge mellem mange forskellige typer af kaffe. Der er altid noget for enhver smag. Maskinen fortæller dig desuden, hvornår du skal fylde kaffebønner på, skifte filtre, rengøre den og så videre.

Rengøringsprocessen er i øvrigt også oftest automatiseret.

  • En fuldautomatisk kaffemaskine til private er et godt valg til dig, der gerne vil have fantastisk kaffe uden problemer. Den er desuden god, hvis du gerne vil kunne vælge mellem mange forskellige slags kaffe. Er du f.eks. vild med mælkedrikke, er den fuldautomatiske kaffemaskine det bedste valg.
  • En fuldautomatisk kaffemaskine til erhverv/kontor er det oplagte valg. Alle medarbejderne kan få præcist den kaffe, de kan lide, hurtigt og effektivt. Den er desuden nem at rengøre, og I skal ikke bøvle med at brygge kaffen selv. Den er også god, hvis I skal byde jeres kunder på en god kop kaffe. De kan nemlig helt selv vælge, om de vil have en latte, en cappuccino eller noget helt tredje.

Kaffemaskine med kværn

De fleste kaffenørder vil sige, at kaffen bliver bedst, når den er lavet på friskkværnede bønner. På den måde får den nemlig den bedste og mest intense kaffesmag. Med en kaffemaskine med kværn får du kaffe lavet på friskkværnede bønner hver gang uden problemer!

En kaffemaskine med kværn til hele bønner er et godt valg til dig, der gerne vil have en lækker og fyldig kaffesmag. Friskkværnede kaffebønner bliver nemlig hurtigt flade i smagen, hvis de står i skabet for længe. Det problem løser du ved at bruge en kaffemaskine med kværn. Ved først at kværne bønnerne når de skal bruges, bevarer bønnerne bedre smag og aroma.

Andre typer kaffemaskiner

Der findes endnu flere forskellige typer kaffemaskiner. Du skal derfor overveje, hvordan du bedst kan lide din kaffe, samt hvad der vil passe ind i din hverdag.

Du kan også få en kaffemaskine med mælkeskummer. Med sådan en kaffemaskine kan du nemt lave et lækkert mælkeskum til din kaffe. Det vil også få selv en helt almindelig kop kaffe til at smage eksklusivt. Det er også en kaffemaskine, der kan lave latte, og dermed et godt valg, hvis du er vild med mælkedrikke.

Endelig kan du vælge en kaffemaskine med termokande. Arbejder du lange dage? Eller drikker du din kaffe langsomt i løbet af dagen? Så er den et rigtigt godt valg. En kaffemaskine med termokande vil nemlig holde din kaffe varm og frisk i lang tid.

Kaffemaskine, kapsel kaffemaskine eller espressomaskine?

Alt i alt findes der grundlæggende set tre forskellige typer af kaffemaskiner: Filterkaffemaskinen, kapsel-kaffemaskinen og espressokaffemaskinen. Resten er variationer over disse.

Hvad er forskellen?

Men hvad er forskellen egentligt på de tre forskellige typer kaffemaskiner?

  • Den traditionelle kaffemaskine med filter kan hurtigt og nemt lave en god kande almindelig sort kaffe. Den er et godt valg til de fleste husholdninger, og du kan effektivt lave kaffe til flere personer ad gangen. Det er den mest basale kaffemaskine, og den kan derfor også fås billigere end de andre to.
  • Kapselkaffemaskinen giver en rigtig god smagsoplevelse. Den kan lave mange forskellige typer kaffe, kakao og te på ingen tid. Du skal blot indsætte kapslen og trykke på start. Til gengæld er den dyrest i drift, da kapslerne koster en del mere end almindelige kaffebønner. Du har heller ikke mulighed for at justere smag eller intensitet. Til gengæld giver den lækker kaffe hver gang.
  • Espressomaskinen er et godt valg til dig, der gerne vil have kaffe som på caféerne. Den kan lave flere forskellige typer kaffe, og du har kontrol over smag og intensitet. Den semiautomatiske kræver dog lidt mere arbejde og rengøring end de to andre. Vælger du til gengæld en fuldautomatisk espressomaskine, er den ofte ret dyr.

Kaffemaskine-funktioner

Der findes flere forskellige ekstrafunktioner på kaffemaskiner. Det er meget individuelt, hvilke du har brug for. Overvej derfor dine behov, og vælg en kaffemaskine med de ekstra funktioner, der vil gøre din hverdag lettere.

Kaffemaskine med app

Vælger du en kaffemaskine med app, vil du få endnu mere kontrol over din maskine. Så kan du nemt time kaffebrygningen, samt få et overblik over, om den trænger til nye filtre eller rengøring.

Derudover kan du fra sofaen sætte maskinen i gang og styre intensiteten, typen og mængden af kaffen.

Kaffemaskine med timer

Timerfunktionen er perfekt til dig, der har en travl hverdag. Med timeren kan du nemlig indstille din kaffemaskine til at brygge kaffen på et bestemt tidspunkt.

Skal du f.eks. hurtigt afsted om morgenen, kan du indstille kaffemaskinen, så den har kaffen klar, når du står op.
Vil du derimod have en kop varm eftermiddagskaffe, kan du indstille maskinen til at være klar, når du kommer hjem.

Skriv en kommentar