Forside » Kapsel Kaffemaskine » Kapsel Kaffemaskine Tilbud

Kapsel Kaffemaskine Tilbud

TILBUD PÅ KAPSEL KAFFEMASKINER

Der står en kapsel kaffemaskine i hvert sjette danske hjem. Så populære er kaffekapslerne og det er der god grund til. Nemt, hurtigt og god kaffe – hver gang. Her er ingen rengøring af stempelkande eller tynd pulverkaffe. Kun god, lækker kaffe, i et utal af variationer, lige som du vil have det.

Her på Ilsenso.dk er vi fans. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at finde en maskine til lige netop dine kaffe ønsker og behov! Vi ved at kaffe er et personligt valg, det skal være helt rigtigt, ellers dur det ikke.

Her på siden kan du finde gode tilbud på Nespresso, Dolce Gusto, Senseo og Tassimo kaffemaskiner. 

Indholdsfortegnelse

SE TILBUD FRA POPULÆRE FORHANDLERE

BILLIGE KAPSEL KAFFEMASKINER

SØG I DATABASEN OVER KAFFEMASKINER

Er du på udkig efter et godt tilbud på kapsel kaffemaskiner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige kettlebells. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg kapseltype
Viser
kapsel kaffemaskiner
135 kr.
Nescafé Dolce Gusto Lungo Intenso 16-pack
147 kr.
Nescafe Dolce Gusto Esperta kapselmaskine 0132180731 (hvid)
155 kr.
Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Unsweetened 8+8-pack
162 kr.
Nescafé Dolce Gusto ESPRESSO MACCHIATO CORTADO
224 kr.
Theo Klein Bosch -Tassimo Coffee Machine - Toy.
275 kr.
Bosch TASSIMO HAPPY
275 kr.
Bosch TASSIMO VIVY2 - Black
275 kr.
Bosch TASSIMO HAPPY
284 kr.
Bosch TASSIMO HAPPY
291 kr.
Dolce Gusto Piccolo - White
299 kr.
Dolce Gusto Mini Me kapselmaskine (sort/grå)
299 kr.
Bosch TASSIMO VIVY
TILBUD 62%
299 kr.
799 kr.
Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine - Jovia - Hvid
TILBUD 62%
299 kr.
799 kr.
Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine - Jovia - Sort
300 kr.
Bosch Tassimo Vivy 2
306 kr.
Bosch TASSIMO HAPPY
311 kr.
Rondello Metal Krom, Sølv
317 kr.
Bosch TASSIMO VIVY2 - Creme White

Guide til køb af kapsel kaffemaskine

Der er mange valgmuligheder i kapsel kaffens verden.

Autentisk espresso, cremet mocca, dyb mørk americano eller hvad med mulighed for the og varm chokolade?

Hvilken kapsel kaffemaskine skal du vælge?

Autentisk espresso, cremet mocca, dyb mørk americano eller hvad med mulighed for the og varm chokolade?

Mulighederne er der, men du skal købe den rigtige maskine til formålet. De er ikke ens. Nogle maskiner er bedst til espressokaffe, mens andre maskiner er alsidige og kan lave flere typer varme drikke.

I dette afsnit gennemgår vi nogle af de overvejelser du kan gøre dig.

Hvilken type kaffe og varme drikke er du til?

Det første og vigtigste spørgsmål du bør stille dig selv før vi går videre er:

Hvilken type kaffe vil jeg gerne kunne brygge?

og

Vil jeg også gerne kunne lave the, chokolade og andre varme drikke?

Svaret på de spørgsmål afgør nemlig om du skal have Nespresso eller en anden type, måske Dolce Gusto eller Tassimo.

Kapsel Kaffemaskine kaffe
 • Nespresso er for kaffe gourmeten, der vil have latte og cappuccino med frisk, skummet mælk
 • Dolce Gusto er det nemme valg, med mange valgmuligheder, til dig der vil have mulighed for kaffe, the og varm chokolade
 • Tassimo er super smart, med automatisk aflæsning af kapsler, kaffe, the og chokolade med tryk på en knap

NESPRESSO

 • Bedst til espresso kaffe

Udvalgte Nespresso kapsel kaffemaskiner:

 • Mini
 • Citiz
 • Lattisima
 • Essenza Mini
 • Delonghi

Der er ingen tvivl om at Nespresso har markedsført sig bedst af de kendte kapsel kaffemaskiner. Med kendte skuespillere og et lækkert, ekslusivt design er det helt sikkert lykkedes dem at skabe et stærkt brand. Måske har du set de farverige butikker i dit lokale indkøbscenter?

Nespresso har et stort udvalg af maskiner, men fælles for dem er at de kun laver kaffe. Vil du have the og andre varme drikke, må du altså gå til Dolce Gusto eller Tassimo.

Men så laver Nespresso altså også bare virkelig god kaffe, kåret til “bedst i test” i flere omgange.

Det er især Latte og Cappucino som Nespresso virkelig vinder på. Nespressos maskiner har ofte mælkeskummere, der påfyldes med frisk mælk, som så skummes og tilføres perfekt til din kop kaffe. Helt automatisk og du har mulighed for at bestemme mængde og smag.

Den mulighed har du typisk ikke hos konkurrenterne. Her skal du have gang i 2 forskellige kapsler for at lave autentiske latte og cappucino. Mælken kommer altså her fra tørret mælk.

Tidligere var Nespresso kritiseret for at være dyre og ekslusive. Man kunne kun købe kapslerne hos Nespresso og de kostede markant mere end andre typer kaffe. Nu kan man dog købe et stor udvalg af kompatible kapsler i supermarkederne, hvilket kan være til næsten halv pris.

De originale kapsler er dog stadig meget populære og med god grund. Her er virkelig mulighed for at få det ligesom du har lyst, med forskellig smage, der indbyder til at eksperimentere.

DOLCE GUSTO

 • Den alsidige

Udvalgte Dolce Gusto kapsel kaffemaskiner:

 • Piccolo
 • Mini M
 • Jovia
 • Genio 2

Dolce Gusto kapslerne laves af kaffeproducenten Nescafe, som vel er de flestes foretrukne pulverkaffe. Der er altså kaffeviden bag og Dolce Gusto er da også et rigtig godt bud på en simpel, men alsidig kapsel kaffemaskine til fornuftige priser.

Dolce Gusto har en række forskellige populære modeller, der ofte har interessante og lidt sprælske design. Der gemmer der sig dog den samme maskine under det ydre, der er i stand til at lave kaffe, the, chokolade og andre varme drikke.

Super smart valg til familien, der laver kaffe til de voksne og varm chokolade til børnene.

Dolce Gusto har et fint udvalg af kapsler, dog ikke i samme detaljerede grad som Nespresso. I noget tid var det svært at finde kompatible kapsler til Dolce Gusto, men nu er de at finde i stort set alle supermarkeder og selvfølgelig også online. Det kan få prisen på en kop kaffe ret langt ned.

Dolce Gusto fås både som manuel og fuldautomatisk. Den manuelle version kræver at man indstiller varme og vandmængde hver gang, mens den automatiske kan aflæse en stregkode på kapslen og selv klare det.

TASSIMO

 • Den smarte

Tassimo fra Bosch er den “smarte” maskine. Her kan du brygge din kop kaffe, the eller chokolade med et enkelt tryk.

Tassimo fungerer fuldautomatisk ved at aflæse en stregkode på kapslen, der kaldes T-Disc, med informationer om vand, bryggetid og temperatur. Det giver mulighed for nemt og hurtig at skifte mellem forskellige kapsler, smart hvis I er flere der bruger den, fx på det lille kontor.

Tassimo får generelt gode bedømmelser fra brugere og er en konkurrent til Dolce Gusto mere end Nespresso. Det er især mælkedrikkene som Tassimo efter sigende gør godt, latte og cappucino m.m.

SENSEO

 • Den billige

Senseo var en af de første kapselmaskiner på markedet og er i dag nok den billigste, i hvert fald for selve maskinen. Senseo bruger nogle lidt andre kapsler end de andre. Her er der faktisk snarere tale om “breve” ligesom med the end egentlige kapsler.

Tilbehør og ekstraudstyr til kapsel kaffemaskine

Den klassiske kapsel kaffemaskine kan kun lave kaffe fra en kapsel, men efterhånden er der kommet rigtig mange kapsel maskiner med mælkeskummere og endda maskiner med indbygget kaffekværn (2-i-1 model).

Kapsel kaffemaskine med mælkeskummer

Skummet varm mælk er en vigtig ingrediens i kaffedrikke som cappucino og latte. I maskiner som Dolce Gusto og Tassimo får man mælken fra pulver i kapslerne. I Nespresso maskiner har man ikke den mulighed, men kan enten skumme mælken ved siden af i en mælkeskummer eller købe en Nespresso model, der har indbygget mælkeskummer. Det kan for eksempel være Nespresso Lattisima Touch, som giver fuld kontrol over mængde. Du kan se alle modeller med mælkeskummer ved at sortere i filteret i toppen.

Kapsel kaffemaskine med kaffekværn

I tillæg til kapsler er det i muligt at få kaffemaskiner, der også kan kværne kaffebønner og lave friskmalet kaffe. Et godt valg, hvis du ofte drikker forskellige typer varme drikke. Her kan maskinen altså for eksempel lave en chai-latte på kapsel og så bagefter en dejlig friskbrygget kop kaffe.

Kaffekapsler

Kaffekapsler er den vigtigste ingrediens i din kapsel kaffemaskine. De er typisk lavet i aliminium, men kan også være lavet i genanvendelige materialer, og de indeholder alt fra kaffe til the og chokolade.

Hver producent af maskiner har sine egne kapsler der kun kan bruges af producentens maskiner.

En kapsel fra Nespresso kan kun bruges til Nespresso, Dolce Gusto kun til Dolce Gusto, Tassimo kun til Tassimo og så videre.

Her er det vigtigt at skelne mellem kapsel og maskine.

Der er mange producenter der laver Nespresso, Dolce Gusto osv. Det kan være DeLonghi, Krups og flere andre producenter, men de er alle fremstillet efter specifikationer på den ønskede kaffekapsel. Man kan sammenligne det lidt med en standard. Nespresso standard eller Dolce Gusto standard og så er der en række producenter af maskiner til disse.

Kompatible kapsler er billigere end originale kapsler

Kaffekapsler er en hel del dyrere pr. kg kaffe end andre typer kaffe, men så er det godt at du kan spare penge ved at købe kompatible kapsler. Det vil sige kaffekapsler der ikke er lavet af Nespresso, Nescafe, Tassimo osv, men andre billigere producenter.

Da de første kapsel kaffemaskiner kom frem, kunne man kun købe kapslerne hos producenten. Det vil sige for eksempel hos Nespresso eller Nescafe (for Dolce Gusto) og kun i deres butikker eller på nettet.

Det har heldigvis ændre sig og i dag kan du finde kompatible, billigere kapsler i alle supermarkeder, i hvert til Nespresso og Dolce Gusto. De kompatible kapsler er ofte op til 50% billigere, så der er mange penge at spare.

Skriv en kommentar