Forside » Køkkenmaskine » Foodprocessor Tilbud

Foodprocessor Tilbud

Kunne du godt tænke dig et multiværktøj i køkkenet? Så er en foodprocessor en rigtig god investering. Her får du en køkkenmaskine, som du kan få et væld af tilbehør til med mange forskellige funktioner.

Spar plads, og løs næsten alle opgaver i køkkenet med kun én maskine!

Læs vores guide til valg af foodprocessor, og se udvalget hos en række af Danmarks førende webshops her.

TILBUD PÅ FOODPROCESSOR

SØG I DATABASEN OVER FOODPROCESSORER

Er du på udkig efter et godt tilbud på en foodprocessor? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige foodprocessorer. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
foodprocessor
449 kr.
Bosch foodprocessor
549 kr.
Kenwood Multipro Compact foodprocessor FDP300
599 kr.
Kenwood foodprocessor - FP190
749 kr.
Braun foodprocessor - PurEase FP3131WH
799 kr.
Braun PurEase foodprocessor FP3132BK
885 kr.
Braun Tribute Collection foodprocessor
899 kr.
Ninja foodprocessor
899 kr.
Bosch foodprocessor MCM3110W
899 kr.
Bosch Styline Foodprocessor
899 kr.
KitchenAid foodprocessor 5KFC3516EWH
899 kr.
KitchenAid Mini foodprocessor 5KFC3516ECU (Contour Silver)
899 kr.
Bosch MultiTalent 3 foodprocessor MCM3201B
899 kr.
KitchenAid Mini foodprocessor 5KFC3516EOB (Onyx Black)
899 kr.
KitchenAid Mini foodprocessor 5KFC3516EER (Empire Red)
899 kr.
Kenwood Multipro Compact foodprocessor FDM301SS
899 kr.
KitchenAid Mini foodprocessor 5KFC3516EAC (Almond Cream)
999 kr.
KitchenAid foodprocessor 5KFP0719EBM (matte black)
999 kr.
Philips Viva Compact foodprocessor HR7530/10

Guide til køb af foodprocessor

Hvor meget koster en foodprocessor?

Prisen på foodprocessorer varierer meget alt efter styrke, antal funktioner og mængden af tilbehør. De billigste foodprocessorer kan fås fra omkring 300 kr. De kan dog som regel kun hakke og snitte ingredienserne, og har ikke tilbehør.

Vælger du en foodprocessor til 700-1000 år, får du typisk meget mere for pengene. Her får du samtidig også større motorkapacitet og mere tilbehør som f.eks. pisker og dejkrog. Den vil være oplagt, hvis du gerne vil bruge din foodprocessor til flest mulige opgaver.

De dyreste foodprocessorer koster over 2000 kr. Her vil du få en kraftfuld motor og det største udvalg af tilbehør. Denne type er ofte kun nødvendig i industrikøkkener, eller hvis du ofte laver store mængder mad.

Hvilken foodprocessor er bedst?

En foodprocessor kan fås i mange forskellige størrelser, farver og modeller. For at gøre det nemt for dig, har vi her på siden samlet en lang række foodprocessorer fra forskellige mærker og forhandlere. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over både udbuddet og prisniveauet.

Er du i tvivl om, hvilket foodprocessor der passer til dine behov? Så kig i vores guide nederst på siden og læs mere!

Der findes som sagt et stort udvalg af foodprocessorer. Vælg mellem en standard foodprocessor, der hakker og snitter alle ingredienser på ingen tid. Eller en med masser af tilbehør, som kan løse endnu flere opgaver.

Læs mere om de mange muligheder for tilbehør herunder.

Det er en individuel sag, hvilken foodprocessor der er den bedste. Det kommer nemlig i høj grad an på dine behov, og hvad du skal bruge den til.

Mangler du en maskine til at hakke løg, snitte grøntsager eller lave tomatsovs? Så er en almindelig foodprocessor med forskellige knive det bedste valg. Den er billigst, og løser fint opgaven perfekt.

Leder du derimod efter et multiværktøj til at løse mange forskellige opgaver? Så vil en dyrere model med flere slags tilbehør være den bedste investering.

Foodprocessor med…

Blender

Vil du gerne kunne lave lækre smoothies og milkshakes? Så bør du overveje en foodprocessor med blender tilbehør. Her afmonterer du blot foodprocessoren og erstatter den med blenderkanden. Så har du en kraftfuld blender, og sparer på pladsen i køkkenskabet!

Dejkrog

Bager du ofte boller, bør du vælge en foodprocessor med en medfølgende dejkrog. Den kan nemlig ælte forskellige typer af dej, så du slipper for at få det på fingrene. Det gør det samtidig endnu nemmere at få lette og luftigt boller, når du bager.

Juicer

Hvis du elsker juice, er en juicer en god tilføjelse til din foodprocessor. Den gør det nemt f.eks. at lave lækker friskpresset appelsinjuice. Derudover kan den også bruges, hvis du skal bruge friskpresset citronsaft til en opskrift.

foodprocessor tilbud
foodprocessor tilbud

Kødhakker

Du kan snildt bruge en foodprocessor til at hakke kød. Her skal du blot bruge en af maskinens knive, som du først har nedkølet i fryseren. Så tilføjer du kødet, skåret i tern, og pulserer et par gange. Det gør det nemt at lave dine egne kødblandinger, hvilket er ideelt til grillen om sommeren!

Røremaskine

En foodprocessor med det rigtige tilbehør kan fungere næsten lige som en røremaskine. Du kan nemlig få både dejkrog og piskeris til nogle af de større modeller. På den måde kan du også bruge maskinen til at piske flødeskum eller blande kagedej!

Saftpresser

Nogle foodprocessorer kan fås med en saftcentrifuge eller en saftpresser. Det gør det muligt for dig at lave lækker og sund saft af f.eks. dine yndlingsgrøntsager eller sæsonens frugter. Der er ikke noget bedre end en kop friskpresset saft efter en lang dag.

Stavblender

Hvis du gerne vil slippe for at have for mange maskiner i køkkenet, kan en foodprocessor sagtens klare stavblenderens opgaver. Har du f.eks. en tyk tomatsuppe, der skal blendes tyndere? Så hælder du blot massen ned i din foodprocessor og trykker på start. Du kan også nogle gange få en stavblender med en mini-foodprocessor som tilbehør.

Foodprocessor til…

Foodprocessor til bagning

En foodprocessor er faktisk et rigtig godt værktøj til bagning. Med en dejkrog kan du ælte og blande dejen, så du får et lækkert og luftigt resultat. Og vil du gerne gøre bollerne lidt sundere? Så kan du snitte nogle grøntsager i maskinen og putte dem i dejen.

Foodprocessor til råkost

Er du vild med en god råkostsalat? Så er en foodprocessor et fantastisk redskab. Den kan rive og snitte stort set alle typer af grøntsager. På den måde kan du nemt eksperimentere med forskellige lækre råkostsalater. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver madpakke og en god sideret til aftensmaden.

foodprocessor tilbud

Forskel på foodprocessor og blender

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en foodprocessor eller en blender? Forskellen vil ofte ligge i motorens styrke. En blender er rigtig god til at håndtere væsker og lave f.eks. smoothies eller milkshakes.

En foodprocessor er til gengæld mere kraftfuld og kan klare hårdere opgaver som at hakke grøntsager eller ælte dej. Du kan dog godt bruge foodprocessoren til smoothies og milkshakes, og er blenderen stærk nok, kan den også klare grøntsager.

Forskel på foodprocessor og køkkenmaskine

Både foodprocessoren og køkkenmaskinen er multiværktøjer, der kan løse mange forskellige opgaver. Du kan læse mere om forskellene herunder.

Er foodprocessor og køkkenmaskine det samme?

Nej, det er to forskellige maskiner, der dog kan løse nogle af de samme opgaver, ligesom du kan købe en masse forskellige tilbehør til begge to.

Foodprocessoren er bedst til at rive og snitte ting – og så er den oftest også både mindre og billigere.

Køkkenmaskinen er bedst til at ælte, røre og piske ting – og kan udvides med både kødhakker, blender og mange andre funktioner. Til gengæld er den både større og dyrere.

Så alt efter om dit fokus, bør du vælge enten den ene eller den anden af de to maskiner.

Skriv en kommentar