Forside » Køkkenmaskine » Køkkenmaskine Tilbud

Køkkenmaskine Tilbud

TILBUD PÅ KØKKENMASKINER

Elsker du at bage? Eller er du bare vild med at lave mad? Så vil en køkkenmaskine gøre dit arbejde langt nemmere. Den kan nemlig løse en lang række forskellige opgaver lige fra æltning af dig til hakning af kød. Så bliver det let som en leg at lave lækre retter i køkkenet! Få mere at vide om køkkenmaskiner, og få overblik over udvalget hos en lang række danske webshops.

En køkkenmaskine er en maskine, der egentlig er udviklet til at klare alle typer af mikse- og ælteopgaver. Det er brugbart, når du f.eks. skal ælte en bolledej, røre en chokoladekage sammen eller piske flødeskum.

Med tiden er der dog kommet en lang række forskelligt ekstraudstyr til køkkenmaskine. Så fra kun at være en røremaskine, er den i dag blevet køkkenets universalmaskine.

Således kan du i dag få bredt tilbehørsprogram til køkkenmaskiner, der rækker lige fra at kværne mel og hakke kød over at fremstille pasta og til at blende smoothies og presse citroner.

En køkkenmaskine er derfor en fantastisk tilføjelse til ethvert køkken, og du kan vælge præcis det ekstraudstyr, du skal bruge. Samtidig sparer du masser af plads ved kun at have én maskine.

Her på siden har vi samlet en masse tilbud på en lang række køkkenmaskiner. På den måde kan du nemt finde den maskine, du vil have til den bedste pris! Ved du ikke, hvilken du skal vælge? Så læs vores guide nederst på siden.

SE TILBUD FRA POPULÆRE FORHANDLERE

TILBUD PÅ KØKKENMASKINER

SØG I DATABASEN OVER KØKKENMASKINER

Er du på udkig efter et godt tilbud på køkkenmaskiner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige køkkenmaskiner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg type
Viser
køkkenmaskiner
499 kr.
Philips Daily Collection foodprocessor
TILBUD 44%
499 kr.
899 kr.
Bosch foodprocessor MCM3110W
TILBUD 50%
499 kr.
999 kr.
OBH Nordica foodprocessor - Compact Fresh Steel - Rustfrit stål
549 kr.
Kenwood Multipro Compact foodprocessor FDP300
555 kr.
Bosch foodprocessor
TILBUD 40%
599 kr.
999 kr.
Bosch foodprocessor - MCM3201B
649 kr.
OBH Nordica Compact Fresh Chili foodprocessor 6792
TILBUD 30%
699 kr.
999 kr.
Profi Cook 3-i-1 foodprocessor - KM1063 - Børstet stål
TILBUD 53%
699 kr.
1499 kr.
OBH Nordica foodprocessor - Double Force - Hvid
TILBUD 46%
699 kr.
1299 kr.
Braun foodprocessor - TributeCollection FP3020 - Hvid
TILBUD 30%
699 kr.
999 kr.
OBH Nordica foodprocessor - Easy Force
TILBUD 46%
699 kr.
1299 kr.
OBH Nordica foodprocessor - First Kitchen
TILBUD 42%
749 kr.
1299 kr.
Haws røremaskine - KM1200
799 kr.
Philips Daily Compact foodprocessor HR7320/10
799 kr.
Bosch MUM4 køkkenmaskine (sort)
TILBUD 60%
799 kr.
1999 kr.
OBH Nordica røremaskine - 6800 First Deli - Mat grå
TILBUD 34%
849 kr.
1299 kr.
Bosch foodprocessor MCM3501M
885 kr.
Braun Tribute Collection foodprocessor

Guide til køb af køkkenmaskine

Hvilken køkkenmaskine er bedst?

Der findes efterhånden mange forskellige køkkenmaskiner, og der er mange forskellige mærker.

De kommer med forskellige specifikationer og tilbehørspakker. Så hvilken en er bedst?

Det er et godt spørgsmål, og det kommer meget an på dine behov i køkkenet. Læs herunder, hvordan du vælger den bedste køkkenmaskine til dit køkken.

Hvilken køkkenmaskine skal du vælge?

Hvilken køkkenmaskine, du skal vælge, kommer meget an på, hvad du skal bruge den til. Overvej, hvilke opgaver den skal kunne løse. Skal den f.eks. kun bruges til mikse- og ælteopgaver? Eller vil du gerne have mulighed for at købe masser af ekstraudstyr.

De fleste maskiner kan fås med en masse forskelligt udstyr. Tjek udvalget til den maskine, du overvejer. Tænk desuden over, hvor kraftfuld dens motor skal være.

Skal den f.eks. bruges til at lave rugbrød eller ælte glutenfri dej, bør du vælge en med mindst 1000 watt. Hvis du gerne vil lave store portioner og fylde fryseren, bør du ligeledes vælge en kraftfuld maskine. Skal den derimod kun bruges til at ælte almindelig bolledej eller mindre mikseopgaver, kan du nøjes med en mindre kraftfuld variant.

Køkkenmaskine eller foodprocessor?

Der er mange, der forveksler en køkkenmaskine med en foodprocessor. De kan da også klare nogle af de samme opgaver. En køkkenmaskine er som udgangspunkt lavet til at klare ælte-, mikse- og piskeopgaver. En foodprocessor er derimod lavet til at rive, hakke og snitte.

Det er dog muligt at bruge en foodprocessor til ælte en dej. Det fungerer dog bedst med tærtedeje eller lignende. Den egner sig altså ikke til rugbrød- og bolledej.

Både en køkkenmaskine og en foodprocessor er gode redskaber at have i køkkenet, men de fylder begge en del. Derfor er det heldigt, at der findes en kombination af de to, nemlig en køkkenmaskine med foodprocessor. Læs mere herunder.

Røremaskine tilbud
Kitchenaid røremaskine tilbud

Køkkenmaskine med foodprocessor

Vil du gerne have en maskine, der både kan ælte dej og snitte grøntsager? Så kan du med fordel investere i en køkkenmaskine og købe en foodprocessor som tilbehør.

Langt de fleste køkkenmaskiner fås nemlig med en mulighed for at tilføje en foodprocessor. Ofte vil du kunne tilsætte foodprocessoren ovenpå køkkenmaskinen. 

Så vil køkkenmaskinens motor trække foodprocessoren. På den måde vil du spare plads, da du kun skal have køkkenmaskinen fremme og nemt kan pakke foodprocessor-tilbehøret væk.

Køkkenmaskine med…

Som sagt findes der et væld af forskellige tilbehør til køkkenmaskiner. Herunder kan du læse om de mest almindelige tilføjelser.

Køkkenmaskine med blender

En blender er et fantastisk køkkenredskab. Den kan både bruges til at lave lækre smoothies eller hjemmelavet tomatsauce. Blender-tilbehøret til køkkenmaskinen er nemt at sætte til, og så kan du blende løs. Når du er færdig, tager du det bare af, og pakker det ind i skabet eller skuffen.

Køkkenmaskine med kødhakker

En kødhakker kan bruges til mere end blot at hakke kød. Alt efter hvilket tilbehør du bruger, kan den hakke og rive alt fra grøntsager til ost. Du kan også få udstyr til at presse frugt, forme pølser eller lave vaniljekranse. Når du køber den som tilbehør til din køkkenmaskine, fylder den desuden ikke meget.

Køkkenmaskine med piskeris

En af de ting som køkkenmaskiner er helt fænomenale til, er piske- og mikseopgaver. Piskeriset er ofte basisudstyr og følger med langt de fleste køkkenmaskiner. Så skal du vælge en hurtig hastighed, så har du lækkert flødeskum, piskede æggehvider eller andet godt på rekordtid.

Køkkenmaskine med pølsehorn

Vil du gerne eksperimentere med at lave dine egne pølser? Når du køber en kødhakker til din køkkenmaskine, kan du ofte købe et pølsehorn med. Så kan du stoppe dine egne pølser og selv vælge, hvordan de skal krydres eller blandes. Det er perfekt til grillen!

Skriv en kommentar