Forside » Køkkenmaskine » Røremaskine Tilbud

Røremaskine Tilbud

Røremaskine tilbud
TILBUD PÅ RØREMASKINER

Elsker du at bage? Eller er du bare vild med at lave mad? Så vil en røremaskine gøre dit arbejde langt nemmere. Den kan nemlig løse en lang række forskellige opgaver lige fra æltning af rugbrødsdej til glutenfrie opskrifter og fars. Så bliver det let som en leg at lave lækre retter i køkkenet! 

En køkkenmaskine er en maskine, der egentlig er udviklet til at klare alle typer af mikse- og ælteopgaver. Det er brugbart, når du f.eks. skal ælte en bolledej, røre en chokoladekage sammen eller piske flødeskum.

Få mere at vide om røremaskine, og få overblik over udvalget hos en lang række danske webshops.

Vi har samlet tilbud på 100+ populære køkkenmaskiner fra 10+ forhandlere. Sorter og filtrer i tilbud nedenunder. Vi opdaterer tilbud og priser automatisk, så du kan være sikker på at finde et godt tilbud.

SE TILBUD FRA POPULÆRE FORHANDLERE

TILBUD PÅ RØREMASKINER

SØG I DATABASEN OVER RØREMASKINER

Er du på udkig efter et godt tilbud på røremaskiner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige røremaskiner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
røremaskiner
449 kr.
Bosch foodprocessor
549 kr.
Kenwood Multipro Compact foodprocessor FDP300
599 kr.
Kenwood foodprocessor - FP190
TILBUD 12%
699 kr.
799 kr.
Coop røremaskine - Sort
TILBUD 46%
699 kr.
1299 kr.
Hâws røremaskine - KM1200
749 kr.
Braun foodprocessor - PurEase FP3131WH
TILBUD 60%
799 kr.
1999 kr.
OBH Nordica røremaskine - 6800 First Deli - Mat grå
799 kr.
Bosch MUM4 køkkenmaskine (sort)
TILBUD 33%
799 kr.
1199 kr.
Hâws røremaskine - KM1200R - Rød
799 kr.
Braun PurEase foodprocessor FP3132BK
861 kr.
Tristar Mx-4817 Røremaskine - Hvid
885 kr.
Braun Tribute Collection foodprocessor
899 kr.
KitchenAid Mini foodprocessor 5KFC3516EOB (Onyx Black)
899 kr.
Bosch MultiTalent 3 foodprocessor MCM3201B
899 kr.
Ninja foodprocessor
899 kr.
Alpina Kitchen Machine 800w Wh Ite Røremaskine - Hvid
899 kr.
Bosch foodprocessor MCM3110W
899 kr.
KitchenAid Mini foodprocessor 5KFC3516EER (Empire Red)

Guide til køb af røremaskine

Hvilken røremaskine skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige røremaskiner på markedet. Udadtil ser de ofte ens ud, men der kan være stor forskel på, hvordan de virker. Det er derfor vigtigt, at du overvejer dine behov, inden du vælger din nye røremaskine.

I det følgende kan du læse om nogle af de ting, du bør have i tankerne, når du skal vælge din røremaskine.

Hvilken størrelse på skålen?

Røremaskiner findes i flere størrelser. De mindste har en skål på fra 3 liter og opefter, mens de største kan have en skål på over 7 liter.

Der er fordele og ulemper ved både de store og de små. De små fylder langt mindre. De vil være nemmere at pakke væk i et skab. De er derfor de mest praktiske, hvis du bor i lejlighed eller har et lille køkken. Her er nemlig rart at kunne pakke røremaskinen væk, så der er plads til at bruge bordpladen til noget andet.

De små kan til gengæld også kun lave små portioner. Hvis I er mange i familien, bør du derfor overveje at vælge en røremaskine med en større skål. Så kan du nemlig lave store portioner og evt. fylde fryseren, så I har til nogle uger.

Røremaskine tilbud
Røremaskine skål

Hvor mange forskellige hastigheder?

Når du skal piske æg eller ælte en dej, er det rart at kunne kontrollere hastigheden på maskinen. Derfor har de fleste røremaskiner også mere end én enkelt hastighed. Det gør, at du har mere kontrol over processen. Det er dog forskelligt, hvor mange forskellige hastigheder en røremaskine har.

På de fleste røremaskiner kan du vælge mellem 5-10 forskellige hastigheder. Andre har en glidende hastighedsindstilling med mange små trin fra helt langsomt og til meget stærkt. Og de mere avancerede røremaskiner har også et bakgear.

Hvis du elsker at være i køkkenet og eksperimentere med opskrifter, er mange hastighedsmuligheder en fordel. Vidste du f.eks., at æggehvider pisket på lav hastighed holder længere end dem, der er pisket hurtigt? Eller at det kan have stor betydning for en bolledej, hvor hurtigt den æltes?

Hvis du blot har brug for røremaskinen for at være mere effektiv i køkkenet, betyder hastigheden ikke så meget. Elsker du derimod at lave mad og arbejde med forskellige teknikker, bør du vælge en røremaskine med flere hastigheder eller trinløs hastighedskontrol.

Hvor kraftfuld en motor?

Motoren har stor betydning for, hvad du kan bruge din røremaskine til, samt hvor længe den holder. Ofte fås røremaskiner med en motor på mellem 700 og 1700 watt. Jo mere kraftfuld en motor, røremaskinen har, jo større opgaver kan den klare.

Hvis du laver store portioner, arbejder med glutenfri dej eller ofte bager rugbrød, bør du vælge en kraftig motor. Disse opgaver er nemlig hårde for maskinen. Dette betyder, at hvis motoren er for lille, kan røremaskinen overophede eller gå i stykker på anden vis. Eller simpelthen køre fast. Så til den slags opgaver bør du overveje at vælge en røremaskine med en motor på mindst 1000 watt.

Skal du derimod bare bruge en maskine til almindelig bolledej, flødeskum og kager, kan du sagtens nøjes med 700 watt. Bager du ligeledes kun små portioner, bør 700 watt også være rigeligt.

Kitchenaid røremaskine tilbud

Røremaskine til...

Røremaskine til dej

Når du får din nye røremaskine, vil den have en række forskellige kroge, du kan bruge. Blandt disse er en praktisk dejkrog, som du kan bruge til at ælte dej. Herunder kan du læse om nogle af de ting, du kan lave med din røremaskine.

Røremaskine til fars

Fars er en af de opskrifter, der er oplagt at lave med en røremaskine. Du slipper for at få ømme arme og får nemt en god og lind fars. Det er vigtigt, når du laver hjemmelavet fars, at du først rører kødet med salt. Det gør, at væsken bindes bedre, så farsen bliver mere lækker og saftig, når den er stegt. Først efter at have rørt kødet med salt, tilsætter du de øvrige ingredienser.

Når du skal lave fars med dine røremaskine, er det oplagt at bruge dejkrogen. Den fungerer nemlig rigtig godt til at fordele og blande farsen.

Røremaskine til glutenfri dej

Hvis du er glutenallergiker eller lever glutenfrit, er en røremaskine en rigtig god investering. Glutenfri dej fungerer nemlig ikke som almindelig, glutenholdig dej. Den skal nemlig oftest æltes i længere tid, og så kan den være klistret at håndtere med hænderne.

Glutenfri dej er desuden tit meget tung. Det betyder, at du skal vælge en røremaskine med en god motor. En lille motor kan nemlig have svært ved at ælte dejen ved høj nok hastighed i lang nok tid.

Røremaskine til rugbrødsdej

Der er ikke noget som hjemmelavet rugbrød. Det er billigere, og smager langt bedre end det, du kan købe i butikkerne.
Hvis du er vild med hjemmebagt rugbrød, er en røremaskine et godt redskab. Dejen kan nemlig være hård at blande, hvis du bruger håndkraft eller en håndmixer.

Røremaskine til surdej

Surdej kræver som sådan ikke en røremaskine. Hvis du skal bage lækre boller med surdej, kan den dog stadig være hjælpsom. Her sørger røremaskinen nemlig for at ælte dejen godt, så du får luftige og smagfulde surdejsboller.

Hvad er forskellen på en røremaskine, foodprocessor og køkkenmaskine?

Der er efterhånden mange maskiner på markedet, der kan løse nogenlunde de samme opgaver i køkkenet. Men hvad er forskellen?

Forskellen på en røremaskine og en køkkenmaskine er blot, at en køkkenmaskine har masser af ekstra tilbehør. Det betyder, at den med det rigtige tilbehør udover at agere røremaskine også kan bruges som f.eks. kødhakker og blender.

Røremaskine eller foodprocessor

Både en røremaskine og en foodprocessor kan ælte dej og piske æg.

Men en røremaskine vil ofte klare opgaven bedre. Den kan nemlig klare større portioner, og så er den lavet til opgaven. Foodprocessoren er derimod primært udviklet til at hakke og snitte grøntsager og lignende.

Røremaskine eller håndmixer

En røremaskine er jo egentligt bare en håndmixer, der kan stå af sig selv. Det betyder dog også, at den ofte er mere kraftfuld og derfor kan klare større opgaver. Samtidigt slipper du for at blive øm i armene ved at holde håndmixeren i f.eks. 10 minutter i træk.

Skal du kun lave mindre opgaver som at piske æg eller blande kagedej, kan du dog fint bruge en håndmixer. Den fylder ikke lige så meget, og så er den ofte en del billigere.

Skriv en kommentar