Forside » Ovne » Indbygningsovn TILBUD

Indbygningsovn TILBUD

Der findes mange forskellige slags indbygningsovne og derfor også mange forskellige priser, som strækker sig helt fra et par tusinde kroner og helt op til 20.000 eller endda 30.000 kroner.

Er du på udkig efter en ny indbygningsovn, så er det først og fremmest en rigtig god idé at overveje dine behov, inden du køber.

På denne side har vi samlet tilbud fra de bedste tilbud lige nu på indbygningsovne. Vi opdaterer udvalg og priser hver uge, så du kan være sikker på at finde et godt tilbud.

TILBUD PÅ INDBYGNINGSOVNE

SØG I DATABASEN OVER INDBYGNINGSOVNE

Er du på udkig efter et godt tilbud på en indbygningsovn? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige ovne til indbygning. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vis testvindere?
Vælg type af ovn
Viser
ovne
1199 kr.
Matsui indbygget ovn MBCONX19E (sort)
1888 kr.
Hisense indbygget ovn BA8637B
1999 kr.
Samsung NV3300 ovn NV68A1110BS
2190 kr.
Electrolux Integreret Ovn COB100W (Hvid)
2199 kr.
Electrolux intregreret ovn COB100X (rustfri)
2217 kr.
AEG indbygget ovn BEB230010M (rustfrit stål)
2499 kr.
Siemens Ovn HB010FBR1S (rustfrit)
2499 kr.
Electrolux pyrolyse ovn COP500X (rustfri)
2499 kr.
Siemens Ovn HB010FBV1S (hvid)
2499 kr.
Electrolux 600 SteamBake ovn COB320X (rustfrit stål)
2569 kr.
Electrolux integreret ovn COB300X (rustfri)
2599 kr.
Gorenje - BO717E17X - Indbygningsovn
2643 kr.
Siemens iQ100 ovn (sort/stål)
TILBUD 9%
2706 kr.
2999 kr.
Gram indbygningsovn IO 14610-90
TILBUD 32%
2710 kr.
3999 kr.
Gram IO 14610-90 X - Ovn til indbygning
2779 kr.
Electrolux Integreret Ovn COB300W (Hvid)
TILBUD 28%
2846 kr.
3999 kr.
Gram - IO 11630-91 X - indbygningsovn
2882 kr.
Electrolux Ovn COB400X (Rustfri)

Guide til køb af indbygningsovn

Hvad er en indbygningsovn?

En indbygningsovn er kort sagt en ovn, som er adskilt fra køkkenets kogesektion.

Da den hænger sammen med andre ting i køkkenet, kan den indbygges, så den passer til din arbejdshøjde.

Dit valg af en ny indbygningsovn handler i høj grad om design og funktionalitet, men også om hvilke behov du har, når du skal igang med at tilberede maden i dit køkken.

Hvilken indbygningsovn skal du vælge?

Der findes som sagt mange forskellige slags indbygningsovne og det betyder også, at de findes med særlige funktione, såsom pyrolyse, optøning, damp og timere. Vælger du en indbygningesovn, som har en eller flere af disse funktioner, må du også forvente, at de koster lidt mere, end hvis du vælger en helt almindelig ovn.

Ovne er som standard udstyret med en grill og varmluftsfunktion og hos langt de fleste, er der også mulighed for seperat varme med enten over- eller undervarme – eller at køre med begge dele samtidig.


Ofte hænger pris og kvalitet sammen og dette gør sig også gældende for ovne. Producenterne af de dyre ovne ligger stor vægt på designet og det er derfor ofte en smagssag om, hvorvidt det er en god ide at købe en af dyre ovne.

Inden du bestemmer dig for mærke og pris, er det en god idé at overveje, hvilke behov din nye ovn skal kunne dække. Skal du for eksempel hovedsageligt bruge ovnen til bagning og stegning, er en ovn med optøningsfunktion for eksempel ikke nødvendig. Pyrolyse er med til at gøre rengøringen lettere, men har du ikke noget imod selv at rengøre ovnen, er denne funktion heller ikke nødvendig.

Damp er tilgengæld en god funktion at have, hvis du bager meget. Dampen gør det muligt at få en sprød skorpe på det brød, som du er igang med at lave. Ligeledes kan du, hvis du bager meget, købe en ovn med hævefunktion, hvilket ofte er praktisk, hvis du godt kan lide at bage.

Valgmuligheder til indbygningsovne

Vælger du en indbygningsovn, så findes der udover design og mærke også en masse andre valgmuligheder, som skal være med til at gøre madlavningen lidt nemmere men også sjovere. Blandt andet stegetermometer, hævefunktion, optøningsfunktion og dampfunktion.

Sidehængt eller bundhængt

Indbygningsovne kan deles op i to kategorier – sidehængte ovne og bundhængte ovne. Den traditionelle ovn, som langt de fleste af os kender, er den ovn, hvor lågen åbnes nedad istedet for til siden, som de sidehængte ovne gør.

Indbygningsovn med damp

Dertil kommer der en også en lang række af forskellige funktioner, som ene og alene er med til at gøre madlavningen en anelse mere avanceret, end du kender det fra en almindelig ovn.

For eksempel kan du vælge en indbygningsovn med damp. Dampen sørger for, at dine madvarer bibeholder en langt større del af smagen, end hvis du vælger at koge dem. Dampfunktionen sørger ligeledes for at dit brød, når du bager, får en sprød skorpe, når det er færdigbagt.

Indbygningsovn med pyrolyse

Er du ikke vild med at rengøre din ovn og træt af, at den hurtig bliver beskidt efter madlavningen, så er en indbygningsovn med pyrolyse en god idé. Ved pyrolyse opvarmes ovnen til 500 grader, hvorved alt snavs og skidt forkulles og derefter kan tørres væk. Ovnen er lidt dyrere end andre ovne og er derfor unødvendig, hvis du ikke har noget imod at rengøre ovnen efter brug.

Andre funktioner

Udover de ovennævnte funktioner findes der flere gode funktioner, som du bør overveje, inden du vælger den endelige indbygningsovn. Det er blandt andet:

  • Hævefunktion til bagning
  • Indbygget stegetermometer
  • Langtidsstegning
  • Optøningsfunktion

 

Populære brands

Overvejer du at investere i en god indbygningsovn, så findes der mange forskellige slags og samtidig også mange forskellige brands:

  • Bosch
  • Siemens
  • Voss
  • Gorenje
  • IKEA
  • Miele

Alle er mærker, der producerer gode indbygningsovne i mange forskellige designs og prisklasser.

Skriv en kommentar